Workshop 23 maart 2019: Theorie en praktijk van de Chinese bewegingsleer


Op zaterdag 23 maart 2019 verzorgt Tai Chi Studio de Kraanvogel in samenwerking met Frank Roosen de workshop Theorie en praktijk van de Chinese bewegingsleer. Tijdens de workshop komen de theorie en de praktijk van de Chinese bewegingsleer samen. De combinatie zorgt voor meer grip op het proces van energie.

Chinese bewegingsleer is een veel omvattende uitdrukking. Naast bewegen zoals Tai Chi en Qigong is er ook de leer die vertelt over gezondheid, energie, adem, aandacht en nog veel meer. Het doel van de Chinese bewegingsleer is het versterken en onderhouden van de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Frank Roosen en Jurre van der Loo

Frank Roosen is acupuncturist in Tilburg en Jurre van der Loo is leraar in Tai Chi en Qigong. Samen zoeken Frank en Jurre al meer dan 25 jaar verdieping in dit vakgebied. Aangezien de acupunctuur naadloos op de Chinese bewegingsleer aansluit, is de workshop een mooie manier om de praktijk van Tai Chi en Qigong te combineren met de theorie.

Waarom de workshop volgen?

Als je het prettig vind om te bewegen en nieuwsgierig bent naar wat er in je lichaam en hoofd allemaal gebeurt, dan moet je zeker komen. Door de kennis te combineren met de beweging, krijg je meer grip op het proces van de energie.

Datum: zaterdag 23 maart 2019
Aanvang: 09:30 – 12:30 (inclusief pauze)
Kosten: €35,00 (inclusief BTW)
Maximaal aantal deelnemers: 14 personen

Aanmelden

Voor het volgen van de workshop heb je geen ervaring met Tai Chi, Qigong, acupunctuur of de Chinese bewegingsleer nodig. Iedereen is welkom.

Aanmelden kan door het overmaken van €35,00 op:
Rekeningnummer: NL21INGB0007548570
Ten name van: Taiji studio de kraanvogel
Onder vermelding van: Workshop Chinese bewegingsleer

Het aantal deelnemers is beperkt (14), dus wacht niet te lang met aanmelden.

Vragen of meer informatie?

Mocht je vragen hebben, dan horen we het graag. Neem contact op met Jurre door te mailen naar info@taiji-tilburg.nl.