Jurre van der Loo

Sinds 1989 ben ik bezig met Tai Chi en Qigong. Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme van toen is onveranderd.

In de jaren na mijn kennismaking met Tai Chi heb ik trainingen gevolgd bij verschillende inspirerende leraren. Zij, samen met het zelf oefenen, oefenen en oefenen, hebben mij gevormd tot de leraar die ik nu ben.

Tot op de dag van vandaag volg ik lessen en workshops. Laatste workshop van Damo Mitchell in Zweden (2022) was weer zeer inspirerend. Wil je jezelf verdiepen in de interne kunsten kijk dan ook eens naar de link van de academie.

Iedere cursist heeft zijn of haar eigen redenen om lessen te volgen. Ik vind het mijn taak om je hierin goed en soms luchtig te begeleiden, inspireren en motiveren.

Gratis proefles

Ben je benieuwd naar wat Tai Chi of Qigong voor jou kan betekenen? Kom gewoon eens langs en kijk het ook jou ontspanning, grip en energie geeft. Neem contact op voor een gratis proefles.